Cooking X-perience

01/07/2017 - 13/08/2017

Teasers x5
Enkele smaakexplosies bij het aperitief

Hereford Rund
Carpaccio / Geraspte Zomertruffel / Zalfje van parmezaan / Rozemarijnolie
 
Vergeten tomatenrassen
Crème van burrata / structuren van olijfolie / tomatenwater
 
Pladijs
Garnaalkroket / Gebakken dooierzwam met zeekraal / Bisque van garnaal
 
Paëlla
Kreeft / Schelpdieren / Konijn / Chorizo
 
Tonijn
Gegrild in Green Egg / To Share : sucrine & noedelsalade / Soja-sesam dressing
 
Sweets
Watermeloen & rode vruchten / Espuma van Mojito / Amandelbiscuit

Menu 84 euro
Wijn & water arrangement 34 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 14 euro

Voor zij die geen tonijn lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeeld