Cooking X-perience

01/09/2017 - 19/10/2017

Teasers x5
Enkele smaakmakers bij het aperitief

Zeebaars

Ceviche van zeebaars met koriander / Inkt van inktvis / Gel van tomberrytomaat 

Veggie "Boeket" 
Quinoasalade / Spicy Guacamole / Structuren van butternut
 
Langoustine
Op de plancha gebakken / Jus van bouchots met saffraan / Jonge wortel met tijm
 
Kalfszwezerik
Krokant gebakken met panko / Gebrande jonge ui / Ingelegde mosterdzaadjes
 
Wilde eend
Gebakken filet "5 spices" / Geprakte aardappel met gekonfijte bil / Gesauteerde bospaddestoel / Braadjus met rozemarijn  

Framboos
Sorbet van framboos met ijzerkruid / Pana cotta van witte chocolade / Krokantje van amarenakers

Menu 84 euro
Wijn arrangement 34 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 14 euro

Voor zij die geen wilde eend lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeeld