Cooking X-perience

19/10/2018 – 30/11/2018
 
Fingerfood & Teasers
Enkele smaakmakers bij het aperitief

Foie Burger
Sesambrioche / Ganzeleverterrinne / Pata Negra / Chutney van mango met chili
 
Coquilles 2x
Gemarineerd & gebakken coquilles / Bloemkoolcrème / Postelein / Hazelnoot verguld / Balsamico di Modena
 
Tongschar
Gebakken tongschar / Gestoofde jonge spinazie / Dragonpoeder / Zeekraal / Dragonmousseline
 
« Toast » Champignons
Toast met crème van bospaddestoel / Gesauteerde bospaddestoel / Crème van pastinaak / Bouillon van herfsttruffel
 
Haas
Gebakken hazerugfilet / Civet met spek en zilverui / Bereiding van rode biet / Jus met gerookte boter en veenbes
 
Mandarijn « Napoleon »
IJssouflé van Mandarine Napoleon / Chocoladebrownie / Meringue en fluid gel van mandarijn / Krokantje van Napoleon snoepjes
 
 
Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

Menu 88 euro

Wijn arrangement 36 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 15 euro 

U heeft een allergie? Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij het reserveren.

 

------------------------------


01/12/2018 – 23/12/2018
 
Fingerfood & Teasers
Enkele smaakmakers bij het aperitief
 
Coquilles 2x
Gemarineerd & gebakken coquilles / Bloemkoolcrème / Postelein / Hazelnoot verguld / Balsamico di Modena
 
Zeebaars
Kort gebakken zeebaarsfilet / Witlof gestoofd en als crème / Sausje met venusschelpjes en bieslook 
 
Zwarte truffel
Pasta penne / Champignonroom / Zwarte truffel schilfers
 
Hertekalf
Gebakken hertekalfsnootjes / Gepofte aardpeer / Jus met koffie arabica
 
Eendelever
Gebakken eendelever / Sorbet van duindoornbes / Crumbel van bittere chocolade
 
Peer
Gepocheerde peer / Filokrokantje / Gezouten karamelroom 
 
Voor zij die geen hertekalf lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

Menu 88 euro

Wijn arrangement 36 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 15 euro 

U heeft een allergie? Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij het reserveren.