Cooking X-perience

23/02/2019 – 07/04/2019
 
FINGERFOOD & TEASERS
Enkele smaakmakers bij het aperitief
 
MAKREEL 
Gebrande makreelfilet / Gelei van dashi / Escabèche van beukezwam / Hangop met kaffir
 
GRIET
Griet “ à la plancha ” / Bouillon en crème van gekarameliseerde ui / Zeekraal 
 
KALFSZWEZERIK
Gefruite kalfszwezerik met panko / Remoulade van knolselder en granny smith / Vinaigrette van Shiso
 
TRUFFEL
Smeuïge arborio risotto / Schijfjes zwarte truffel / Parmezaanemulsie
 
DUIFJE
Op karkas gebakken duifje / Linzen met buikspek / Crème van zwarte look / Structuren van wortel 

TIRA MISS YOU ;-)
Crème van mascarpone / Chocoladecrumbel en spongecake / Fluid gel van kofiie / Amarettoroomijs
 
Menu 88 euro
Wijn arrangement 36 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 15 euro 

U heeft een allergie? Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij het reserveren.