Cooking X-perience

 
19/05/2018 - 29/06/2018


TEASERS

Enkele smaakexplosies bij het aperitief

TONIJN
Tataki van tonijn / Sushirijst / Wasabimayonaise
 
BABYKREEFT
Halve kreeftestaart / Zoetzure venkel / Jus van komkommer en Hendricks gin
 
ASPERGES
Stoofpotje van witte en groene asperges / Dooier 63° / Lardo di colonnata
 
STAARTVIS
Gebakken staartvis / Schelpjes met chorizo / Fluid gel van rouille / Jus van bouillabaise
 
RUND
Rundslende gegrild op de Green Egg / Primeurs / Lauwe vinaigrette van sjalot
 
AARDBEIEN
Bereidingen met aardbei / Chibouste crème / Basilicumsorbet

Menu 87 euro
Wijn arrangement 34 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 15 euro 

U heeft een allergie? Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij het reserveren.