Cooking X-perience

24/05/2019 – 05/07/2019
 
FINGERFOOD & TEASERS
Enkele smaakexplosies bij het aperitief

RUND
Langzaam gegaard rundsvlees / Cecina de buey / Opgelegde groentjes als pickels / Crème van zwarte look 

KRAB
Krabvlees met een pittige guacamole / Gemarineerde asperges en radijzen / Gerookt paprikapoeder
( suppl. belgische oscietra kaviaar +10 euro )

GRIET 
Gebakken grietfilet / Kroket van grijze garnaal / Vongoleschelpjes / Venkel met zeekraal / Jus van bouillabaise 

ZWARTPOOTKIP & KALFSZWZERIK
Suprème van zwartpootkip met gebakken kalfszwezerik / Peulvruchten met beukezwam / Jus met dragon 
 
EENDELEVER
Gebakken eendelever / Pata negra / Gekonfijte rabarber / Vinaigrette van balsamico di modena 

ABRIKOOS
Gebrande abrikoos / Chibouste van mascarpone / Amandelbiscuit / Lavendelhoningijs

Menu 89 euro
Wijn arrangement 36 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 15 euro 

U heeft een allergie? Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij het reserveren.