Kaart

Voorgerechten
Tonijn 24 euro
Tataki van tonijn / Sushirijst / Wasabimayonaise
 
Babykreeft 26 euro
Halve kreeftestaart / Zoetzure venkel / Jus van komkommer en Hendricks gin

Ibericoham 27 euro
Coeur de boeuf tomaat / Basilicumemulsie / Buratta

Asperges 23 euro
Stoofpotje van witte en groene asperges / Dooier 63° / Lardo di colonnata

Staartvis 25 euro
Gebakken staartvis / Schelpjes met chorizo / Fluid gel van rouille / Jus van bouillabaise
 
½ Babykreeft  27 euro
Op de green egg met rozemarijn en look

 
Hoofdgerechten
Rund 34 euro        
Rundslende gegrild op de Green Egg / Primeurs / Lauwe vinaigrette van sjalot

Ribstuk – Côte à l’os (min 2p )   36 euro p.p.
Dragonmousseline / Witlofslaatje / Sucrine met mosterdemulsie / Krielaardappel
Mousseline d’estragon / Salade de chicon / Sucrine au émulsion de moutarde / Grenailles
 
Staartvis 35 euro
Gebakken staartvis / Schelpjes met chorizo / Fluid gel van rouille / Jus van bouillabaise
 
Zeetong (+/- 450gr ) 38 euro
In de boter / Gemengd slaatje met daslookmayo / Pont neufaardappel
 

Nagerechten
Aardbeien 12 euro
Bereidingen met aardbei / Chibouste crème / Basilicumsorbet
 
Dame Blanche  12 euro
Vanilleroomijs / Chocoladesaus / Slagroom
 
Kaaswagen 16 euro
Onze selectie van gerijpte kazen ism Kaasmeester Van Tricht