Press

Restaurant Culinair start met B&B: juni 2015

Bekijk het artikel


Horeca Magazine: Maart 2014

Lees hier het volledige artikel

Gastromania: Beoordeling Restaurant Culinair

Lees hier het volledige artikelChef Steven Dehaeze uit Lauwe voorzitter Jeune Restaurateurs d'Europe

Maandag werd Steven Dehaeze (37), chef-kok van het gastronomische restaurant Culinair in Lauwe, verkozen tot nieuwe voorzitter van JRE of Jeunes Restaurateurs d'Europe.

De vereniging telt jonge, maar vooral talentvolle restauranthouders. Verspreid over 12 Europese landen zijn er meer dan 350 chef-koks aangesloten bij JRE. “Zelf ben ik al zes jaar lid van de Belgische tak van JRE. Ik ben blij dat ik als voorzitter nu drie jaar de kans krijg om ons merk meer kenbaar te maken bij het publiek in België”, glundert de nieuwe voorzitter. Wie lid wil worden van JRE moet vermeld staan in enkele nationale of internationale gidsen. Culinair krijgt al enkele jaren een mooi cijfer in de Michelingids en Gault Millau. “Volgend jaar wordt een heuse uitdaging, want JRE bestaat 25 jaar. Wij zullen dat vieren op een trendy locatie in Brussel.”

Lees hier
het volledige artikel verschenen in Krant van West-Vlaanderen op 17.09.2013


Chef Steven Dehaeze ambassadeur van Nieuw-Zeelands hertenvlees

Steven Dehaeze van restaurant Culinair in Lauwe is een van de vier Belgische ambassadeurs van het Nieuw-Zeelands hertenvlees.
Maar wat houdt dat ambassadeurschap precies in ?

Lees hier het volledige artikel verschenen in Krant van West-Vlaanderen editie Weekbode De Leie op 01.02.2013Kok proeft hertenvlees in Nieuw-Zeeland

Steven Dehaeze, zaakvoerder en chef-kok van het gastronomische restaurant Culinair in Lauwe, trok samen met drie Belgische collega's naar Nieuw-Zeeland om enkele hertenkwekerijen te bezoeken.

Lees hier het volledige artikel verschenen in Het Laatste Nieuws op 31.01.2013