Oudejaarsavond

31/12/2018 - 19h30
 
ONTVANGST
Champagne Legras / Fingerfood & Teasers
 
GEROOKTE PALING
Structuren van gerookte paling / Handgepelde Noordzeegarnalen Onrijpe sojabonen en zeewier
 
LANGOUSTINE
Gefruit in Kataïfi deeg / Gebakken zeebaars met jonge spinazie / Tom Kha kai met venusschelpjes
 
ZWARTE TRUFFEL
Pasta penne / Champignonroom / Zwarte truffel schilfers

HERTEKALF
Gebakken hertekalfsnootjes / Gebrande knolselder / Vergulde hazelnoot / Bordelaisesaus
 
EENDELEVER
Gebakken eendelever / Sorbet van duindoornbes / Crumbel van bittere chocolade
 
MANDARIJN
Crème van mandarijn / Bretoens zanddeeg / Gebrande meringue  IJsparfait van Mandarine Napoleon
 
NESPRESSO
Huisbereide zoetigheden & Après-dessert
 
Menu met aperitief, passende wijnen, water en koffie
170 euro