Afhaalmenu

Culinair@Home
24-25-31/12/2018 & 01/01/2019
 
4x Tasting 
Ganzeleverlolly met sherrygelei
Gerookte paling met endamame en algen
Cracker van chili met mimolettecrème
Grijze garnaal met currymayonaise
 
Kreeft
Gegrilde ½ kreeft met lookolie en rozemarijn
Side-dish fregola sarda zoals Tabouleh
 
Risotto
Risotto met Roeselaarse brokkelkaas 
Coulis van tuinkruiden
Op vel gebakken zalm
 
Fazant
Gebakken fazantesûprème / Gebrande pompoen
Crème van pastinaak met witte chocolade 
Gegratineerde aardappel met spek
Sausje met zwarte truffel
 
Sweets
Tartelette met sinaasappelcrème / Meringue 
Goudblad / Spongecake van pistache
 
Menu 65 euro 
 
Enkel op reservatie ! 
Aangeleverd met een bereidingsfiche