De Kunst van het Koken

Wij heten u van harte welkom op onze vernieuwde website.

Met deze site willen wij proberen om een overzicht te geven van ons restaurant alsook van onze menu's.
Wij hopen dat wij met deze informatie uw smaakpapillen kunnen prikkelen en dat wij u binnenkort kunnen begroeten.

Info

Inderdaad als u even zou nakijken dan weet u dat dit de betekenis is achter de naam Culinair. Mee met de seizoenen, mee met de trends en steeds op zoek naar die producten die de mensen nog moeten ontdekken. Ons restaurant gaat nu al een tijdje mee in de “Gastro Scene” en toch moeten we niet onderdoen voor al dat jong geweld. We presenteren een hedendaagse innovatieve keuken en dit samen met een dynamisch team.

De chef Steven Dehaeze genoot weliswaar koksopleiding, gevolgd door enkele mooie stages maar noemt hij zich liever “selfmade” chef. De reden, alles evolueert en als je gepassioneerd bent dan ga je steeds op zoek en verleg je je grenzen.

Gastvrouw Lisa Sibilla staat in voor een vlekkeloze bediening, haar studies naar wijnkennis zorgen ervoor dat ieder gerecht vergezeld kan worden door de meest passende wijn.

Mensen verwennen staat centraal,
tot binnenkort !