Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 05/04/2024 - 24/05/2024 

FINGERFOOD
Meringue van rode biet / Mousse van gerookte hondshaai / Zwarte sesam
Kataïfi tartelette / Sardina Ramón Peña / Ketchup van zoetzure tomaat

2X TEASERS
Caesar Salad “ Culinair Style ”
Gedroogde rund picanha / Tartaar van knolselder / Mosterdzaad

ASPERGES
Gemarineerde asperges / Luchtig aspergeschuim / Gravad lax
Kwartelei / Vinaigrette van daslook / Lentekrokantje

NOORDZEEVIS
Catch of the day / Risotto met edamame en Grana padano / Lamsoor
Dashi botersaus met kokkels
( Supplement 10 gr Caviar imperial +20 euro )

GAMBA
Gegrilde reuzegamba in een marinade van citroengras en chili
Thaïse salade van jonge spinazie, puntpaprika en fijne kruiden

LAM
Gebakken lamsfilet / Smaken uit het midden oosten / Couscous M’hamsa handgerold
Zwarte look crème / Lamsjus met chermoula kruidenmengeling

RABARBER
Gekonfijte rabarber / Gazpacho van rabarber / Blauwe bes
Sorbet van yoghurt

99 euro

Lisa's Wijnarrangement 44 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

 

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )
 05/04/2024 - 24/05/2024 

FINGERFOOD
Meringue van rode biet / Mousse van gerookte hondshaai / Zwarte sesam
Kataïfi tartelette / Sardina Ramón Peña / Ketchup van zoetzure tomaat

2X TEASERS
Caesar Salad “ Culinair Style ”
Gedroogde rund picanha / Tartaar van knolselder / Mosterdzaad

ASPERGES
Gemarineerde asperges / Luchtig aspergeschuim / Gravad lax
Kwartelei / Vinaigrette van daslook / Lentekrokantje

NOORDZEEVIS
Catch of the day / Risotto met edamame en Grana padano / Lamsoor
Dashi botersaus met kokkels
( Supplement 10 gr Caviar imperial +20 euro )

LAM
Gebakken lamsfilet / Smaken uit het midden oosten / Couscous M’hamsa handgerold
Zwarte look crème / Lamsjus met chermoula kruidenmengeling

RABARBER
Gekonfijte rabarber / Gazpacho van rabarber / Blauwe bes
Sorbet van yoghurt

78 euro

Lisa's Wijnarrangement 34 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
49 euro

Lisa's wijnarrangement 21 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Menu per tafel )
 05/04/2024 - 24/05/2024 

FINGERFOOD
Meringue van rode biet / Mousse van gerookte hondshaai / Zwarte sesam
Kataïfi tartelette / Sardina Ramón Peña / Ketchup van zoetzure tomaat

2X TEASERS
Caesar Salad “ Culinair Style ”
Gedroogde rund picanha / Tartaar van knolselder / Mosterdzaad

NOORDZEEVIS
Catch of the day / Risotto met edamame en Grana padano / Lamsoor
Dashi botersaus met kokkels
( Supplement 10 gr Caviar imperial +20 euro )

LAM
Gebakken lamsfilet / Smaken uit het midden oosten / Couscous M’hamsa handgerold
Zwarte look crème / Lamsjus met chermoula kruidenmengeling

RABARBER
Gekonfijte rabarber / Gazpacho van rabarber / Blauwe bes
Sorbet van yoghurt

64 euro

Lisa's Wijnarrangement 28 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden