Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 01/03/2025 - 11/04/2025 

FINGERFOOD
Parmezaan cracker / Dip van humus met gegrilde paprika
Mousse van pata negra / Porto gelei / Truffel brésure 

2x TEASERS
Krokantje van rijstpapier / Handgepelde garnaal / Tomasu spicy soy mayo
Linzensalade met chorizo / Manzanilla olijf 

KREEFT
Escabèche van kreeft / Gebrande avocado en jonge maïs / Sucrine
Tijgermelk met olie van peterselie

BRESAOLA
Fijne schijfjes brésaola / Gebakken groene asperges / Pecorino
Gesmolten tomaat

ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaars / Soubise crème / Bonito flakes
Bouillon van ui en dashi
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro ) 

DUIF
Op karkas gebakken duif à la minute gerookt / Crème van wortel / Tarwerisotto
Kroketje van de bil / Gebonden jus met tijm 

PASSIEVRUCHT
Structuren van passievrucht / Roomijs van pindanoot / Gezouten caramel

105 euro

Lisa's Wijnarrangement 50 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Voor zij die geen duif lusten voorzien we een alternatief indien op voorhand meegedeeld
Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

 

 

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )
01/03/2025 - 11/04/2025 

FINGERFOOD
Parmezaan cracker / Dip van humus met gegrilde paprika
Mousse van pata negra / Porto gelei / Truffel brésure 

2x TEASERS
Krokantje van rijstpapier / Handgepelde garnaal / Tomasu spicy soy mayo
Linzensalade met chorizo / Manzanilla olijf 

BRESAOLA
Fijne schijfjes brésaola / Gebakken groene asperges / Pecorino
Gesmolten tomaat

ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaars / Soubise crème / Bonito flakes
Bouillon van ui en dashi
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro ) 

DUIF
Op karkas gebakken duif à la minute gerookt / Crème van wortel / Tarwerisotto
Kroketje van de bil / Gebonden jus met tijm 

PASSIEVRUCHT
Structuren van passievrucht / Roomijs van pindanoot / Gezouten caramel

80 euro

Lisa's Wijnarrangement 37 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Voor zij die geen duif lusten voorzien we een alternatief indien op voorhand meegedeeld
Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
52 euro

Lisa's wijnarrangement 24 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Enkel op zondag bij vermelding bij reservatie ) 

01/03/2025 - 11/04/2025 

FINGERFOOD
Parmezaan cracker / Dip van humus met gegrilde paprika
Mousse van pata negra / Porto gelei / Truffel brésure 

2x TEASERS
Krokantje van rijstpapier / Handgepelde garnaal / Tomasu spicy soy mayo
Linzensalade met chorizo / Manzanilla olijf 

ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaars / Soubise crème / Bonito flakes
Bouillon van ui en dashi
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro ) 

ZWARTPOOTKIP
Op vel gebakken zwartpootkip / Crème van wortel / Tarwerisotto
Mi-cuit van eendeleverterrine / Gebonden jus met tijm 

PASSIEVRUCHT
Structuren van passievrucht / Roomijs van pindanoot / Gezouten caramel

67 euro

Lisa's Wijnarrangement 30 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden