Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

Menus vanaf vrijdagavond 22/11 onderin

 

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 11/10/2024 - 22/11/2024 

FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Pompoenwafel met gerookte makreel / Vadouvan mayonaise 

2x TEASERS
Moderne versie van Caesar salad / Krokant van parmezaan
Thaïse rode curry / Gamba & mosselen 

ZALMFOREL
Mi-cuit en mousse van zalmforel / Hangop met limoen / Olie van dille
Algenpoeder / Black quinoa

KABELJAUW
Kibbeling van de wangetjes / Handgepelde grijze garnalen / Aardappelsmeus
Blanke botersaus met groene kruiden
( Supplement 10gr Impérial caviar + 20 euro ) 

EENDELEVER
Gebakken eendelever / Crème van peterseliewortel / Cantharellen
Krokante noten en zaden / Ficotto 

HAAS
Gebakken hazerugfilet / Cannelloni van de civet / Brusselse spruitjes
Crumble van rode biet / Wildjus met veenbessen 

DUINDOONBES
Sorbet van duindoornbes / Cremeux van Manjari chocolade Valrhona
Gel van mandarijn / Chocolade chips

100 euro

Lisa's Wijnarrangement 45 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

 

Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

 

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 22/11/2024 - 22/12/2024 

FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Tatin van ganzeleverterrine / Pink Lady / Balsamico di Modena

2x TEASERS
Pana cotta van cantherellen / Krokant van ibericoham
Brandade van kabeljauw / Gefruite prei / Peterselie olie

COQUILLE
Sashimi van St Jakobsvrucht / Krabvlees / Granaatappelpitten
Avocade crème / Gel van dashi
( Supplement 10gr Impérial caviar + 22 euro )

PIETERMAN
Pietermanfilet op de plancha / Kokkels met gremolata / Fidue nero met edamame
Schuim van garnalenbouillon met kaffir limoen

HARTZWEZERIK
Gebakken hartzwezerik / Zwarte truffel / Kervelwortel
Kalfsjus met truffel

HERT
Gegrilde hertfilet / Pompoenstructuren / Hazelnoot / Zwarte lookcrème
Dauphine aardappel / Wildjus

PEER BELLE HÉLÈNE
Tartaar van Williams peer / Mousse van bittere chocolade / Chocoladechips
Crispy caramel / Amandelroomijs

100 euro

Lisa's Wijnarrangement 45 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

 

Voor zij die geen hert lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

 

 

Menus vanaf vrijdagavond 22/11 onderin

 

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel ) 
11/10/2024 - 22/11/2024 

FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Pompoenwafel met gerookte makreel / Vadouvan mayonaise 

2x TEASERS
Moderne versie van Caesar salad / Krokant van parmezaan
Thaïse rode curry / Gamba & mosselen 

ZALMFOREL
Mi-cuit en mousse van zalmforel / Hangop met limoen / Olie van dille
Algenpoeder / Black quinoa

KABELJAUW
Kibbeling van de wangetjes / Handgepelde grijze garnalen / Aardappelsmeus
Blanke botersaus met groene kruiden
( Supplement 10gr Impérial caviar + 20 euro ) 

HAAS
Gebakken hazerugfilet / Cannelloni van de civet / Brusselse spruitjes
Crumble van rode biet / Wildjus met veenbessen 

DUINDOONBES
Sorbet van duindoornbes / Cremeux van Manjari chocolade Valrhona
Gel van mandarijn / Chocolade chips

79 euro

Lisa's Wijnarrangement 35 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

 

Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

 

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel ) 
22/11/2024 - 22/12/2024 

FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Tatin van ganzeleverterrine / Pink Lady / Balsamico di Modena

2x TEASERS
Pana cotta van cantherellen / Krokant van ibericoham
Brandade van kabeljauw / Gefruite prei / Peterselie olie

COQUILLE
Sashimi van St Jakobsvrucht / Krabvlees / Granaatappelpitten
Avocade crème / Gel van dashi
( Supplement 10gr Impérial caviar + 22 euro )

PIETERMAN
Pietermanfilet op de plancha / Kokkels met gremolata / Fidue nero met edamame
Schuim van garnalenbouillon met kaffir limoen

HERT
Gegrilde hertfilet / Pompoenstructuren / Hazelnoot / Zwarte lookcrème
Dauphine aardappel / Wildjus

PEER BELLE HÉLÈNE
Tartaar van Williams peer / Mousse van bittere chocolade / Chocoladechips
Crispy caramel / Amandelroomijs

79 euro

Lisa's Wijnarrangement 35 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

 

Voor zij die geen hert lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
50 euro

Lisa's wijnarrangement 22 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

Menus vanaf vrijdagavond 22/11 onderin

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Enkel op zondag bij vermelding bij reservatie ) 
11/10/2024 - 22/11/2024 

FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Pompoenwafel met gerookte makreel / Vadouvan mayonaise 

2x TEASERS
Moderne versie van Caesar salad / Krokant van parmezaan
Thaïse rode curry / Gamba & mosselen 

KABELJAUW
Kibbeling van de wangetjes / Handgepelde grijze garnalen / Aardappelsmeus
Blanke botersaus met groene kruiden
( Supplement 10gr Impérial caviar + 20 euro ) 

SOLOMILLO IBERICO
Gebakken solomillo van iberico varken / Brusselse spruitjes / Crème van peterseliewortel
Crumble van rode biet / Jus met rozemarijn 

DUINDOONBES
Sorbet van duindoornbes / Cremeux van Manjari chocolade Valrhona
Gel van mandarijn / Chocolade chips

65 euro

Lisa's Wijnarrangement 29 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

 

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Enkel op zondag bij vermelding bij reservatie ) 
22/11/2024 - 22/12/2024 

FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Tatin van ganzeleverterrine / Pink Lady / Balsamico di Modena

2x TEASERS
Pana cotta van cantherellen / Krokant van ibericoham
Brandade van kabeljauw / Gefruite prei / Peterselie olie

PIETERMAN
Pietermanfilet op de plancha / Kokkels met gremolata / Fidue nero met edamame
Schuim van garnalenbouillon met kaffir limoen

PARELHOEN
Gebakken suprème van parelhoen / Pompoenstructuren / Hazelnoot / Zwarte lookcrème
Dauphine aardappel / Sauce fine champagne

PEER BELLE HÉLÈNE
Tartaar van Williams peer / Mousse van bittere chocolade / Chocoladechips
Crispy caramel / Amandelroomijs

65 euro

Lisa's Wijnarrangement 29 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

KERSTDAG
25/12/2024 - 12h30

CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze champagne Legras
Blanc de Blanc

FINGERFOOD & TEASERS
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Oysri oester / Zoetzure venkel / Gel van yuzu
Caesar Salad 2.0
Huisbereide garnaalkroket / Safraanmayo
Hoeve-eitje / Gerookte paling / Mousseline espuma

TONIJN
Tataki van tonijn met furikake / Edamame met hijiki / Opgelegde gember
Wasabimayo / Sushirijst / Ponzuvinaigrette

KREEFT & NOORDZEEVIS
Gebakken kreeftestaart & noordzeevis / Fiduea nero / Zeekraal en puntpaprika
Schelpjes met gremolata en chorizo / Schaaldieren emulsie

HERT
Gebakken hertfilet / Gebrande knolselder / Gestoofde savooi / Pommes Dauphine
Wildjus met veenbessen

PEER BELLE HÉLÈNE
Tartaar van Williams peer / Mousse van bittere chocolade / Chocoladechips
Crispy caramel / Amandelroomijs

FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden

Passende wijnen of dranken en water
175 euro

( wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk )

OUDEJAAR - VOLZET !!!
31/12/2024 - 19u30

CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze champagne Legras
Blanc de Blanc

FINGERFOOD & TEASERS
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Oysri oester / Zoetzure venkel / Gel van yuzu
Caesar Salad 2.0
Huisbereide garnaalkroket / Safraanmayo
Hoeve-eitje / Gerookte paling / Mousseline espuma

TONIJN
Tataki van tonijn met furikake / Edamame met hijiki / Opgelegde gember
Wasabimayo / Sushirijst / Ponzuvinaigrette

KREEFT & NOORDZEEVIS
Gebakken kreeftestaart & noordzeevis / Fiduea nero / Zeekraal en puntpaprika
Schelpjes met gremolata en chorizo / Schaaldieren emulsie

EENDELEVER
Gebakken eendelever / Open ravioli van rode biet met noten
Jus van kruidige Gluhwein

HERT
Gebakken hertfilet / Gebrande knolselder / Gestoofde savooi / Pommes Dauphine
Wildjus met veenbessen

PEER BELLE HÉLÈNE
Tartaar van Williams peer / Mousse van bittere chocolade / Chocoladechips
Crispy caramel / Amandelroomijs

FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden

CHAMPAGNE
Glaasje Champagne Gosset als toast op het nieuwe jaar

Passende wijnen of dranken en water
205 euro

( wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk )

NIEUWJAAR
01/01/2025 - 12h30

CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze champagne Legras
Blanc de Blanc

FINGERFOOD & TEASERS
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Oysri oester / Zoetzure venkel / Gel van yuzu
Caesar Salad 2.0
Huisbereide garnaalkroket / Safraanmayo
Hoeve-eitje / Gerookte paling / Mousseline espuma

TONIJN
Tataki van tonijn met furikake / Edamame met hijiki / Opgelegde gember
Wasabimayo / Sushirijst / Ponzuvinaigrette

KREEFT & NOORDZEEVIS
Gebakken kreeftestaart & noordzeevis / Fiduea nero / Zeekraal en puntpaprika
Schelpjes met gremolata en chorizo / Schaaldieren emulsie

HERT
Gebakken hertfilet / Gebrande knolselder / Gestoofde savooi / Pommes Dauphine
Wildjus met veenbessen

PEER BELLE HÉLÈNE
Tartaar van Williams peer / Mousse van bittere chocolade / Chocoladechips
Crispy caramel / Amandelroomijs

FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden

Passende wijnen of dranken en water
175 euro

( wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk )

CULINAIR @ HOME

24&25/12/2024
31/12/2024 & 1/1/2025

TEASERS
Caesar Salad 2.0
Gerookte paling / Rivierkreeftevlees / Black quinoa
Ganzeleverterrine / Gerookte Holstein rund / Pompoen zoetzuur

CULIBOWL
Tataki van tonijn / Sashimi van zalm / Edamame met hijiki / Opgelegde gember
Wasabimayo / Sushirijst / Ponzuvinaigrette

REUZE GAMBAS
Gegratineerde reuze gambas / Risotto met fijne groentjes / Tomaatjes en zeevenkel
Thaïse rode curry

HERT
Gebakken hertfilet / Savooikool met spek / Gratin van aardappel met zwarte truffel
Gebakken witlof / Wildjus met veenbessen

PEER BELLE HÉLÈNE
Tartaar van Williams peer / Mousse van bittere chocolade / Chocoladekrokant
Crispy caramel

85 euro

 

( wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk )

Aangeleverd met een bereidingsfiche
Koude gerechten gedresseerd op porseleinen borden om terug te brengen
( indien wegwerp, gelieve dit dan te melden )

Pimp dit menu met onze aanvullende suggesties die u vindt wanneer u ons menu hieronder wenst te bestellen !